قیمت نفت در معاملات روز جمعه بازار جهانی تحت تاثیر ریسکهای ژئوپلیتیکی که نگرانیها نسبت به کمبود عرضه انرژی را تشدید کرد، به بالاترین حد در بیش از هفت سال اخیر صعود کرد و ششمین رشد هفتگی متوالی را به ثبت رساند.
قیمتهای نفت از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون ۱۰ درصد رشد کرده و به حدود ۸۵ دلار در هر بشکه رسیده است و بسیاری از تحلیلگران پیش بینی میکنند زمان زیادی نمیبرد که قیمتها برای نخستین بار در هشت سال گذشته سه رقمی شوند.
قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی در پی مسدود شدن یک خط لوله از عراق به ترکیه و افزایش نگرانیها نسبت به تشدید محدودیت عرضه، برای چهارمین روز متوالی افزایش یافت و به بالاترین رکورد هفت سال اخیر صعود کرد.
قیمتهای نفت تحت تاثیر قرنطینه های جدید اروپا برای مقابله با شیوع کووید ۱۹ برای بازیافتن روند صعودی نیرومندی که طی چهار ماه گذشته داشت، به تقلا افتاده است.
روش سفارش این مجلسی و آن دولتمرد برای انتصاب به قدری هزینهساز است كه «مدیران نا آشنا به امور مربوط به نفت» را میتوان یكی از اصلیترین دلیلهای آشفتگی فضای نفتی كشور دانست.
در حالی که اقتصاد جهان آهسته روند بهبود را در پیش گرفته و در حال کمر راست کردن از بحران کروناست، اما بعید است که به این زودیها شاهد بهبود اوضاع در بازار جهانی نفت باشیم.
یک کارشناس حوزه انرژی گفت: ایران در کنار رکود اقتصادی که کل دنیا با آن درگیر است معضل دیگری به نام تحریم را نیز تجربه میکند، لذا طبیعی است که ما نتوانیم مانند کشوری که در شرایط عادی قرار دارد اقدام به فروش نفت کنیم ولی راه هایی وجود دارد که ایران در این شرایط نیز می تواند صادرات نفت داشته باشد.